Ett enkelt och roligt sätt att investera i fastigheter
Internetbaserad crowdfunding gör investeringar i fastigheter enklare och mer lättligängliga för alla. Inga mellanhänder, inga dolda avgifter. Prova själv.

SÅ HÄR INVESTERAR DU

steg1

1. Skapa konto

Skapa ett konto för att få tillgång till mer djupgående information om de aktuella investeringserbjudanden som presenteras på sidan aktuella projekt Du kommer även få tillgång till vårt nyhetsbrev för våra kommande projekt och intressanta nyheter inom fastighetsinvesteringar som hjälper dig att ligga i framkant för framtida investeringsmöjligheter.
steg1

2. Välj projekt

När du har tagit del av den fullständiga projektinformationen på sidan aktuella projekt och hittat rätt investeringserbjudande har du möjlighet att reservera det antal andelar du önskar.
Observera att en reservation inte är bindande.
steg3

3. Följ din investering

Via SIG Funding kommer du att få löpande information om fastighetsprojektet och hur dess utveckling fortlöper. På Mina sidor kommer du att i text och bild kunna följa hela utvecklingen av de fastighetsprojekt du har investerat i. Du kommer även att få en notis via e-post när en ny uppdatering finns tillgänglig. På Mina sidor kommer du även att se en överblick över alla dina investeringar och du kan att ladda ner rapporter och ekonomisk information som rör dina investeringar. Du kommer även att kunna vara med och påverka dina fastighetsinvesteringar på bolagsstämma via aktieägaravtal.